in

Slika iz Vindzora na kojoj su Kejt Midlton i princ Vilijam podsetila na bolnu uspomenu

Na toj slici se vidi kako Kejt Midlton okreće glavu od fotografa. Stručnjaci komentarišu da princeza od Velsa ne izgleda dobro i da je to znak da se teško bori sa reakcijama zbog obrađene slike za Dan majki. Podsetimo, ona je priznala da je uređivala fotografiju na kojoj je sa decom Šarlot, Džordžem i Lujem pa se izvinila zbog toga.


Kejt Midlton terali da POZIRALA 7 SATI NAKON POROĐAJA – a sad dva meseca ni da joj OBJAVE VALJANU SLIKU: Svet se čudio šta je princeza radila posle svake trudnoće i stvari su postale JOŠ ČUDNIJE


“Kejt Midlton su BACILI POD AUTOBUS”, ovo su GLAVNI KRIVCI zašto je život princeze postao PAKAO UŽIVO – nezapamćena bruka i sramota


Evo šta KRALJ ČARLS radi dok Kejt Midlton optužuju da LAŽIRA FOTKE: Ova slika je DOKAZ da se ne želi još jedan skandal – da je situacija drugačija, DESILA BI SE KATASTROFA

Kejt na fotografiji iz Vindzora podsetila je neke na sliku princeze Dajane iz novembra 1992. godine. Lejdi Di je tada bila sa Čarlsom u poseti Seulu u Južnoj Koreji, mesec dana nakon toga saopštili su da se razvode, piše Page six.

Brak Dajane i Čarlsa bio je sasvim drugačiji od braka Kejt i Vilijama. Ali se zna da Lejdi Di nije bila nimalo srećna na dvoru, a sada se komentariše i da je princeza do Velsa veoma nesrećna. Razlozi su drugačiji iako bi komentar Ričarda Edena mogao da nagovesti da princ od Velsa ne mari mnogo za suprugu. To se od Vilijama nikako nije očekivalo, makar sudeći po vodećim detaljima o njeovoj vezi sa Kejt.

Princeza Dajana 1992. u SeuluFoto:Profimedia

Nezadovoljstvo Kejt koja se pritom oporavlja nakon teške operacije koju je imala pre skoro dva meseca u londonskoj bolnici, nije ni nalik na staru Kejt Midlton, koja se uvek trudila da bude nasmejana u javnosti, čak i kada joj iz određenih razloga nije bilo do toga.

Kejt i Dajanu poredili su više puta u javnosti, najčešće zbog imidža odnosno stila odevanja, poređenja sada iniciraju sasvim drugačiji razlozi i motivi.

Lejdi Di je poput Kejt bila izložena ogromnom pritisku javnosti, naročito nakon razlaza od sadašnjeg kralja. Midlton je u braku sa prestolonaslednikom i Palata bi mogla da je zaštiti, i pored uobičajenog pravila da se ne reaguje (direktno) na skandale pa i potencijalne želje da se teoretičarima ne daje na značju, iako su teorije zavere eksplodirala i okupirale svetske portale.

Stručnjak za globalni PR i marketing Mark Borkovski rekao je da je cela afera pokazala kako se kraljevska porodica ponaša kada je Kejt izložena kao neka atrakcija. “Fokus je na Viljamove odluke, na to kako on odlučuje o tome kako će se oni postaviti prema štampi, o pokazuje potpunu nepovezanost sa medijima“.

Bilo je ranije komentara da je Kejt očekivala da će je suprug više podražati nakon što je princ Vilijam u memoarima “Spare” iz 2023. pisao na veoma negativan način o njoj.

Omiljena članica dvora za koju se smatralo da je dvor obožava, ostala je bez podrške Palate u teškom trenutku. Da li će se to promeniti? Bilo bi dobro, najviše zbog Kejt.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /