in

Slike Šakire i 15 godina mlađeg glumca usijale mreže, ona poručila da se žrtvovala zbog Pikea

Slike Šakire i 15 godina mlađeg glumca usijale mreže, ona poručila da se žrtvovala zbog Pikea

Sigurno se sećate kako je Šakira prošle godine pevala: “Zamenio si Ferari za Tvingo, roleks za kasio”, što se tumačilo kao njena poruka bivšem partneru i njegovoj vezi sa Klarom Čijom Marti, sa kojom ju je navodno prevario, a bilo je sumnji da je imao još ljubavnica, dok je trajala romansa sa pevačicom.


Šakira i Pike su deci dali SRPSKA IMENA i godinama se svi pitaju zašto: EVO KOJI JE PRAVI RAZLOG ZA TO – i niko ovo nije očekivao


Šakira i Pike zbijali GNUSNE ŠALE na račun njegove ljubavnice, dali joj SRAMAN nadimak: Pevačica mislila da je bezopasna, a onda je “muva” pojela džem i otela muža


Šakira poručila Pikeu da je FERARI zamenio za TVINGO i stigao je njegov odgovor: Nije moglo da bude BRUTALNIJE, samo gledajte

Zbog pomenutih stihova Šakirini fanovi sada njene slike sa glumcem komentarišu rečima: “Zamenila si Tvingo za Ferari”.

Šakira (47) je na tim slikama u zagrljaju glumca Lisjena Laviskona (32) kog znate po ulozi u seriji “Emily in Paris”. Pretpostavlja se da se radi o kadrovima spota za novu pesmu “Punteria”.

Pevačica će uskoro objaviti prvi album nakon sedam godina o čemu je pričala nedavno za “Sunday Times”.

“Dugo sam stavila svoju karijeru na čekanje, kako bih bila uz Đerar kako bi on mogao da igra fudbal, za ljubav je bilo potrebno mnogo odricanja”, rekla je.

Šakira i 10 godina mlađi Pike bili su u vezi od 2011. do 2022. Imaju sinove Milaan (11) i Sašu (9). Pevačica sa decom više meseci živi u Milanu dok je bivši fudbaler ostao u Barseloni, a može da viđa sinove kad god poželi.

Šakira i Đerar PikeFoto:OHPIX.COM/ KADENA / Profimedia

Pevačica je poručila da je novi album “transformacija boli u kreativnost, frustracije u produktivnost, ljutnje u strast, ranjivosti u otpornost”.

“Bilo je toliko delova mog života koji su se raspali pred mojim očima i morala sam da na neki način ponovo sve izgradim, skupljala sam kosti sa poda i spajalai ih. I lepak koje je sve to držao zajedno bila je muzika”.

Muzika joj je pomogla da se izbori sa demonima, koji su me mučili i bio to dobar osećaj.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /