in

Snimak Kijanu Rivsa i njegove devojke koju svi vređaju da je “previše matora” je ludnica

Snimak Kijanu Rivsa i njegove devojke koju svi vređaju da je “previše matora” je ludnica

Kijanu Rivs (59) i njegova partnerka Aleksandra Grant (54) najpre su proćaskali kroz osmeh a onda je “pao” poljubac. Bilo je više nego očigledno koliko uživaju u zajedničkom društvu. “Zaljubljeni kao tinejdžeri”, moglo bi se prokomentarisati.


MA, DOBROTA OD ČOVEKA: Baka i njeni unuci zaustavili Kijanu Rivsa na ulici: Ono što je uradio slavni glumac dokaz je da je skroz OPERISAN OD UOBRAŽENOSTI

Upoznali su se 2009. na večeri dok su radili na dve umetničke knjige, prvi put se kao par pojavili u javnosti 2019. godine u Los Anđelesu. Čim se saznalo za njihovu vezu, pojavili su se komentari na internetu da Aleksandra Grant “nije dovoljno lepa i atraktivna” za Kijanu Rivsa. I to je bila samo jedna od negativnih reakcija. Neki su je da bi verovatno istakli da izgleda starije od glumca, pomešali sa slavnom i prelepom Helen Miren koja je šmekerski odgovorila da je za nju kompliment što ih porede.

Ti komentari su bili pravi dokaz koliko neki ljudi površno ocenjuju i nečiji izgled i nečiju vezu. Kijanu se naravno na to ne obazire.

Aleksanda Grant i Kijanu RivsFoto:Rob Latour/Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac je pre godinu dana u intervjuu za People na pitanje da opisše kada je poslednji put osetio “momenat blaženstva”, rekao. “Pre nekoliko dana sa mojom dušom. Bili smo u krevetu. Bili smo povezani. Smejali smo se, smejali i kikotali. Osećam se odlično. Bilo je jako lepo biti zajedno”.

Grant je takođe pričala o njihovoj vezi odnosno o pažnju koja se usmerila ka njoj nakon što se 2019. pojavila sa Rivsom na a LACMA Art + Film Gala svečanosti u Los Anđelesu. “Mislim da me je svaka osoba koju sam poznavala nazvala prve nedelje novembra i to je fascinantno”, izjavila je za Vogue.

Par se uglavnom drži dalje od javne scene, a kada se pojave ili ih uhvate paparace, javnost se dodatno uveri da ljubav cveta, negativne reakcije im “ne mogu ništa”.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /