in

Snimak Melanije i Donalda Trampa sa zabave na njegovom imanju usijao mreže

Zabeležen je njihov ulazak u svečanu salu, a onda još intrigantniji detalji. Svečanost je bila organizovana u čast Donalda Trampa. Melanija Tramp nije bila uz njega dok je on prethodnih meseci vodio brojne sudske bitke i kampanje za drugi mandat u Beloj kući. Ipak, izvori su rekli da ga supruga podržava kao i da je spremna da ponovo postane prva dama Amerike – spremna da ostavi svoj trag u istoriji, kako je istaknuto.


Ovo je GOVOR koji je Melanija Tramp održala na SAHRANI SVOJE MAJKE i da vam srce pukne: Izgovorila je OVO, a onda se na DRILJIV NAČIN oprostila od Amalije, detalji su POTRESNI


Donald Tramp OVAKO prokomentarisao KOŠARKAŠKU VISINU SVOG sina, otkrio u CENTIMETAR koliko je Baron visok, a onda je POMENUO MELANIJU: Evo kakvu ulogu će imati u njegovoj kampanji

Jedan gost sa zabave rekao je da je Melanija Tramp bila veoma dobro raspoložena cele večeri kao i da je bila veoma bliska sa Donaldom Trampom. Neko će reći da se to i očekuje od bračnih partnera, ipak prošlost njihove veze nameće da se ovaj podatak (uvek) dočeka kao iznenađenje pa čak i sa sumnjom da je sve predstava za javnost. Na snimku se vidi kako Tramp ljubi svoju suprugu.

Na Instagramu se komentariše da “Melanija nije volela da bude na ovoj zabavi odnosno da su je “naterali” da se pojavi”, dodeljuju joj i izuzetno pogrdne nadimke poput “porno Barbi”, ali ima dosta komentara kojima se hvale kao par.

Trampovo pismo Melaniji

Donald Tramp oglasio se juče na Dan zaljubljenih povodom ovog praznika pa je poručio:

“Ovo je pismo za Dan zaljubljenih mojoj prelepoj supruzi Melaniji. Draga Melanija, volim te.

Čak ni nakon svake OPTUŽNICE, HAPŠENJA i LOVA NA VEŠTICE, nisi me napustila. Uvek si me podržavala u svemu. Ne bih bio čovek kakav sam danas bez tvoje podrške, ljubaznosti i topline”. Uvek ćeš mi značiti sve na svetu, Melanija! Od tvog supruga sa ljubavlju, Donalda Trampa”.

Brak Melanije i Donalda Trampa traje od 2005. godine, obeležen je njegovim preljubama ali i činjenicom da su dok je bio predsednik Amerike, spavali u odvojenim sobama u Beloj kući u Vašingtonu. Ovaj par koji je stalno u žiži ima sina Barona Trampa (17) koji je nedvano azintrigirao javnost svojom košarkaškom visinom.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /