in

Strašne vesti o Brusu Vilisu otkrila njegova porodica i kaže da nema života u njemu

Brus Vilis vreme provodi uz svoju porodicu, koja često na društvenim mrežama objavljuje postove o njegovom zdravstvenom stanju.

Njegova supruga, Ema Heming Vilis (45) redovno obaveštava njegove brojne obožavaoce o njegovom i podiže svest o demenciji.

„Borim se sa grižom savesti, jer znam da imam sredstva koja drugi nemaju. Kada imam priliku da odem u šetnju da razbistrim glavu, razmišljam o tome kako ne mogu svi partneri koji brinu o nekom bolesnom, to da rade. Kada nešto što podelim dobije pažnju medija, znam da postoji na hiljade neispričanih priča, od kojih svaka zaslužuje saosećanje i brigu”, rekla je Ema za blog Marije Šrajver, bivše supruge Arnolda Švarcenegera, pod nazivom Sunday Paper.

Ipak, ispričala je ona, pronašla je smisao u deljenju njihove priče, za koju se nada da će nekome pomoći.

„Vidim da je ono što delim važno drugima koji se možda bore, i na mali način, čini da se osećaju viđenima i shvaćenima”, istakla je supruga Brusa Vilisa.

Njegov prijatelj Glen Gordon Keron ranije je otkrio kako glumac nije dobro.

„Mislim da on samo prvih par minuta našeg razgovora zna ko sam. Ne priča više, nekad je strastveno čitao, a sada je i od toga odustao. Sve te veštine mu više nisu dostupne. Kada ste sa njim, znate da je to Brus i zahvalni ste što je tu, ali u njemu više nema radosti života”, ispričao je.

Izvori bliski porodici rekli su da je Brus prestao potpuno da govori.

Brus sa suprugom Emom ima dve kćeri, Mejbel (11) i Evelin (9), a iz braka sa glumicom Demi Mur (61) ima tri ćerke: Rumer (35), Skaut (32) i Talulu (30).

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /