in

Supruga Brusa Vilisa objavila dirljivu fotografiju sa čuvene svetske lokacije

“Ljubav je divna stvar, želim vam svima srećan Dan zaljubljenih”, napisala je supruga Brusa Vilisa Ema Heming Vilis pored slike koja je nastala u martu 2010. odnosno godinu dana nakon njihovog venčanja na Karibima.


Brus Vilis i njegova supruga proslavili 16 GODINA LJUBAVI: Ema objavila OVE FOTOGRAFIJE I PORUKU i svi su se rasplakali


Brus Vilis prvi put u javnosti nakon otkrića da mu se stanje STRAVIČNO POGORŠALO: Nove slike mnogo govore

Brus Vilis i Ema koji su počeli vezu 2007. posetili su tada čuvene Nijagarine vodopade gde je zahvaljujući Nikoli Tesli izgrađena prva hidrocentrala, a u čast genija izgrađen je spomenik na ovoj i turistički važnoj lokaciji.

Sliku poznatog para na Nijagarinim vodopadima sa oduševljenjem je prokomentarisala njegova ćerka Skaut Vilis, koju je dobio sa bivšom suprugom Demi Mur. Njegov brak sa holivudskom glumicom trajao je od 1987. do 2000. i doneo je poznatom paru i ćerke Rumer i Talulu.

Bivša i sadašnja supruga Brusa Vilisa su u sjanim odnosima i velika su podrška slavnom glumcu, kao i njegova deca. U braku sa Emom dobio je Mejbel i Evelin pa je ponosan otac šest ćerki.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /