in

Svi su ubeđeni da je i slika Kejt Mildton ispred Vindzora fotošopirana, šta kaže fotograf

Radi se o slici objavljenoj u ponedeljak. Fotografija je, kako je saopšteno, zabeležena ispred dvorca u Vindzoru. Na toj slici su Kejt Midlton i princ Vilijam, u automobilu. Princ od Velsa se nakon toga uputio na proslavu Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji u Londonu dok je princeza od Velsa ptišla na privatni sastanak, pisao je Daily mail.


Glumica koju Srbija obožava otkrila da li podržava ili kritikuje KEJT MIDLTON zbog fotošop blamaže: “Ona jeste buduća kraljica, ali je kao FOTOGRAFKINJA ČISTA AMATERKA”


“Kejt Midlton ČEKALA DETE sa ovim članom kraljevske porodice koji je nedavno PRONAĐEN MRTAV”: On bio u vezi i sa NJENOM SESTROM i NAJKONTROVERZNIJA TEORIJA ZAVERE je ugledala svetlo dana


Ovo je POSLEDNJI PUT kada se Kejt Midlton pojavila u javnosti, a da niko nije posumnjao da je to ONA: 78 DANA traje MISTERIJA NJENOG NESTANKA i evo kako je dvor napravio PR KATASTROFU i srozao reputaciju

Ta slika je najpre ocenjena kao njen odgovor fijasko skandalu, pored njenog izvinjenja. Stručnjaci su istakli da je želela da poruči da je dobro i da ide dalje – dalje od kritika izazavnih prvom šok fotografijom.

Misterija nestanka Kejt MidltonFoto:Profimedia

Ali je usledio drugačiji scenario. Veoma je bilo intrigantno to što je Kejt na toj slici okrenuta glavom ka “zidu”, pa ne pokazuje lice fotografima. Samo nekoliko dana ranije, a i tog dana pisalo se da je “njeno lice na slici za Dan majki ubačeno sa stare naslovne starne Vogue iz 2016”. Zar to nije bila dobra prilika da se konačno pokaže javnosti?

Zašto se sumnja na fotošop

Na društvenim mrežama ovako komentarišu sliku ispred dvorca u Vindzoru: “Da li ste primetili ovo na novoj slici Kejt Midlton u automobilu.. cigle na prozorima automobila ne odgovaraju ciglama izvan auta… Je li ovo još jedna fotošopirana slika'”, “Cigle na prozoru imaju nove ravnomerno raspoređene slojeve fuge dok je taj detalj na ciglama izvan automobila iz starije zgrade nejednak i istrošen”.

Tu je i teorija da je “dodato lice Kejt Midlton sa slike od 25. decembra prošle godine u Sandrigemu” što je njeno poslednje pojavljivanje u javnosti pre operacije i opštih skandala (pojavljivanje praćeno bez sumnji).

“Upotrebili su fotografiju sa proslave Božića. Izbrisali su njenu minđušu, jasno joj se vidi obod šešira, kao što se vidi vrh koji zaklanja pravougaonik u unutrašnjosti auta… zatim su dodali malo buke da bi bilo teže uočiti izmene, stvarno su loši u ovome”, komentariše se na X mreži.

Pogledajte snimak gde se objašnjava da je slika obrađena:

Odgovor fotografa

Oglasio se i fotograf koji se našao na licu mesta Džim Benet, frilenser i rekao za Page six da agencija sa kojom sarađuje ne menja fotografije u fotošopu, osim prilagođavanja nivoa svetla ako je to potrebno”.

“Slike automobila su nepredvidive u najboljem trenutku, a s malo odraza na staklu može da bude teško”, rekao je.

Svi ovi skandali, misterije i teorije dodatno pogoršavaju situaciju pa se još jače sumnja da dvor krije važne dtalje o Kejt Midlton koje nije u javnosti oko 80 dana. Palata ne želi da objavi neobrađenu sliku za Dan majki niti (za sada) da podeli dodatne informacije o princezi koje bi stale na put glasinama. Očekuje se da će se ona vratiti dužnostima nakon Ukrsa. Podsetimo, saopšteno je 17. januara da je Kejt podrvgnuta dan ranije operaciji abdomena u Londonu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /