in

Tamara Vučić otkriva šta je za nju sreća i kako definiše eleganciju

Tamara Vučić otkriva šta je za nju sreća i kako definiše eleganciju

Tamara Vučić na fotografiji na naslovnoj strani nosi haljinu romantičnog stila i tufnastog desena koji spada u domen modne klasike.


Tamara Vučić u PONOĆNOPLAVOJ HALJINI OD PLIŠA večeras pokazala BESPREKORNU eleganciju: Tako jednostavno, a prefinjeno


Tamara Vučić u BAJKOVITO LEPOJ HALJINI i sa frizurom kakvu do sada nije nosila: Ovaj modela parira HOLIVUDSKOM GLAMURU, a detalji su POSLEDNJI MODNI TREND

Modni trendovi dolaze i prolaze, ali modna klasika ne gubi na značaju jer je krasi vrhunska elegancija i sofisticiranost, dve ključne stavke stila u odevanju. Poznavaoci mode pridaju veliki značaj klasici u odevanju – često upravo takav modni pravac daje najbolje odgovore šta je stil i prava mera.

Eleganciji pored desena doprinose i detalji na haljini poput efektne mašne. Ukras na kosi savršeno se uklopio sa odevnom kombinacijom, baš kao i minđuše koje su u istom modnom maniru.

A na pitanje šta je sreća Tamara Vučić je odgovorila: “Najvažniji zadatak u životu: biti srećan i učiniti druge srećnim. Deca! Kakva su oni sreća! Osmeh, zagrljaj, lepa reč, ohrabrenje, sve to proizvodi sreću i milinu koja je za mene jedna suptilna varijacija sreće, a koju volim više od euforične sreće”.

Tamara Vučić je deo života provela u Krupnju. Jedno od pitanja u intervjuu glasi: “Otkud vi u srcu Rađevine i kakva su vaša sećanja na taj period?”.

“Hvala što me vraćate u taj period detinjstva koji sa ove distance, pamti kao bezbrižan i lagan. Naime, moj tata je jedan deo radnog veka proveo u Krupnju kao profesor fizičkog vaspitanja, pa je cela porodica, uključujući mamu, brata i mene bila često na relaciji Loznica – Krupanj. Naravno, to je sa ove distance mala razdaljina od tridesetak kilometara, ali osamdesetih godina prošlog veka, a posebno iz dečje perspektive, to je bio ozbiljan put”, ispričala je Tamara i napomenula je da je to bilo od njenih četiri i po godina do šeste godine.

Eleganciju je definisala sledećim rečima: “Elegancija je stav, rekla bih. Možete da nosite najelegantnije i najskuplje odevne kombinacije najpoznatijih modnih znalaca, a da opet ne budete elegantni”. Zahvalila se na komplimentu da je u svetu prepoznata kao dama sa prefinjenim ukusom i stilom pa je nastavila: “Ja modu volim, ali ne mislim da se nešto posebno razumem u nju. Ono što mislim da znam, jeste šta se uklapa u moj stil i šta pristaje mojoj građi. Tako se i oblačim, trudeći se, naravno, da sve to uklopim u zavisnosti od prilike. Uprkos pretpostavkama, stilistu ili savetnika tog tipa nemam, ali volim domaće brendove i divnu saradnju imam sa našim modnim dizajnerima”.

Njena poruka građanima Rađevine i svim ostalima glasi: “Mojim dragim Rađevicima i Lozničanima i svim Srbima i građanima Srbije želim više optimizma i elana da sami menjamo nabolje svoj mikrosvet i da uvek krenemo od čišćenja sopstvenog dvorišta, jer ćemo samo tako pokrenuti i druge. Ženama želim da neguju svoju individulanost, svoju autentičnost, jer uniformisanost, ne samo da je prevaziđena, već nema potencijal da nas učini srećnim”.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /