in

Tom Brejdi i Žizel Bundšen su bili najlepši par, a razveli su se prljavo

Manekenka Žizel Bundšen nedavno je prošla kroz težak emotivni period i razvod od sportiste Toma Brejdija nakon 13 godina braka. Ova odluka, koja je potvrđena u avgustu 2022. godine, sledila je nakon žestokih svađa između para. Glavni razlog sukoba navodno je bio činjenica da porodica nije bila prioritet za 45-godišnjeg sportistu, što je dovelo do odluke Brejdija da se vrati iz penzije i nastavi igrati za NFL.


NAJLEPŠI PAR NA SVETU IMA MILIONE, a sa decom žive u malom DVOSOBNOM STANU! Svi su iznenađeni kako vaspitavaju ćerke

– Ona je oduvek bila ta koja je bila posvećena deci. Dogovorili su se da će se on povući iz sporta da bi se fokusirao na porodicu, a onda se predomislio, rekli su upućeni izvori.

Tu je i skandal sa fondacijom

Žizel Bundšen (42) i Tom Brejdi (45) su finalizovali svoj razvod 28. oktobra nakon 13 godina braka. Par je potpisao pažljivo pripremljen predbračni ugovor, izbegavajući javne rasprave oko imovine i starateljstva nad decom.

Tom Brejdi i Žizel BundšenFoto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia / Profimedia

Interesovanje za njihov razvod je takođe usmereno ka njihovoj dobrotvornoj akciji, otkrivajući da je manje od 0,09% njihovog bogatstva bilo usmereno ka Luz fondaciji. Iako je Bundšen osnovala ovu fondaciju 2007. godine, dobrotvorne sume koje su dali bile su izuzetno male, poput 300 dolara pojedinim organizacijama.

Čak iako je Bundšen proglasila dobrotvornu organizaciju svojim životnim pozivom, donacije su bile minimalne u poređenju sa njihovim bogatstvom. Na primer, samo 300 dolara je donirano 2018. godine humanitarnoj organizaciji za zaštitu životne sredine u Kostariki, gde par poseduje dom.

Tom Brejdi i Žizel Bundšen
Tom Brejdi i Žizel BundšenFoto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia / Profimedia

Imovina koju je Bundšen zadržala nije pomenuta u njihovom sporazumu o razvodu. Takođe, ni Bundšen, ni Brejdi, ni fondacija nisu navedeni kao pristalice na Vaterkiperovoj listi donatora, uprkos tome što su male sume donirane drugim organizacijama.

“Odradila sam svoj deo”

Žizel je u intervjuu za magazin “Elle” diskretno progovorila o bračnim problemima, izražavajući ogorčenost zbog Tomove odluke.

– Odradila sam svoj deo. Bila sam tu za supruga i decu kada je bilo potrebno. Preselila sam se u Boston i fokusirala se na to da stvorim topli dom svojoj porodici, mesto na kom će moja deca bezbrižno odrastati. Bila sam tu i podržavala njih i njihove snove, izjavila je Žizel tada.

Tom Brejdi i Žizel Bundšen
Tom Brejdi i Žizel BundšenFoto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia / Profimedia

Podsećamo da su Tom i Žizel postali par 2006. godine i venčali se 2009. na Kostariki. Imaju sina Bendžamina (9) i ćerkicu Vivijan (9). Zanimljivo je da su se upoznali na sastanku na slepo, a da je slavna manekenka zatrudnela samo dva meseca nakon što su započeli svoju romansu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /