in

Tužioci tvde da Alek Boldvin nije imao kontrolu nad svojim emocijama na snimaju “Rust”

Naveli su da je Alek Boldvin bio “nepažljiv” tokom treninga sa vatrenim oružjem i da je “često vrištao i psovao” na setu vestern filma 2012. godina, kada je usmrtio Halinu i ranio reditelja Džoela Souzu.


Nikad viđeni SNIMAK sa snimanja filma “RĐA”: “Ne želim da pucam prema tebi”, ALEK BOLDVIN poručuje SNIMATELJKI koju je nekoliko dana kasnije USMRTIO


Alek Boldvin neće biti optužen za ranjavanje reditelja Džoela Souze- istim mestom usmrtio snimateljku: Evo kako tužilac objašnjava OVU ODLUKU

“Posmatrati ponašanje gospodina Boldvina na setu “Rust” znači gledati čoveka koji nema apsolutno bilo kakvu kontrolu nad svojim emocijama i apsolutno ne brine o tome kako njegovo ponašanje utiče na one oko njega”, napisali su Kari Morisi i Džejson Luis, pa napomenuli: “Svedoci su rekli da je upravo to ponašanje doprinelo kompromisima o bezbednosti na setu”.

Alek BoldvinFoto:Santa Fe County Sheriff/MEGA/The Mega Agency / Profimedia

Advokati glumca tražili su da se odbace optužbe koje su tužioci podneli u januaru. Suđenje bi trebalo da počne u julu, a Boldvin se 31. januara izjasnio da nije kriv. Ukoliko bude proglašen krivim, čeka ga zatvorska kazna do 18 meseci.

Alek Boldvin tvrdi da nije povukao okidač na pištolju. Tužioci su poručili da su njegove “kasnije izjave bile u suprotnosti sa njegovim prethodnim izjavama”. Napomenuli su da je bilo bezbroj laži i manipulacija od strane odbrane, kao i da su bili “predmet izmišljenih i neopravdanih napada”.

Prošlog meseca u odvojenom suđenju, oružarka Hana Gutijares-Rid proglašena je krivom za ubistvo iz nehata i oslobođena je optužbi za neovlašćeno menjanje dokaza. Preti joj 18 meseci zatvora, datum izricanja presude još nije određen.

Ono što je uzrokovalo incident u kojem je stradala Hačins, bila je “kombinacija nemara i neiskustva Hane Gutijares i potpunog nedostatka brige Aleka Boldvina za bezbednost onih oko sebe”, napisali su tužioci i poručili da je zahtev o odbacivanju optužbe obmana i pogrešno predstvaljanje činjenica i okolnosti.

Alek Boldvin sa suprugom Hilarijom Tomson Boldvin
Alek Boldvin sa suprugom Hilarijom Tomson BoldvinFoto:Christopher Peterson / SplashNews.com/ Splash / Profimedia

SAG-AFTRA udruženje brani Aleka Boldvina usred novih optužbi: “Posao glumca nije da bude stručnjak za (vatreno) oružje”.

Članovi Hačinsove porodice bili su “zadovoljni” ishodom suđenja protiv Gutijares- Rid. Snimanje filma “Rust” završeno je prošle godine u Montani, piše People.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /