in

Tviter gori zbog parodija na fotošop fijasko Kejt Midlton

Stručnjaci koji se bave britanskim dvorom ističu da je napravljena velika šteta po reputaciju i poverenje koje javnost ima u kraljevsku porodicu. Iako je savet bio da se objavi neobrađena slika, iz Palate su poručili da se to neće desiti.


Evo šta radi princ Vilijam dok bukti haos zbog slike Kejt Midlton: Princeza se pojavila juče sa njim u automobilu, ali nije želela da joj FOTOGRAFIŠU LICE


Ova žena tvrdi da zna ISTINU O FOTOŠOP FIJASKU KEJT MIDLTON i teorija je BAŠ JEZIVA: Evo zbog čega je ubeđena da nam je plasirana LAŽ I DA DVOR KRIJE STRAŠNE DETALJE O PRINEZI


Evo šta se zaista KRIJE IZA NOVE FOTOGRAFIJE KEJT MIDLTON: Može li princeza da ISPEGLA FOTOŠOP FIJASKO – stručnjak procenio situaciju

Kejt MidltonFoto:Profimedia

Kejt Midlton pojavila se juče ispred dvorca u Vindzoru što se ocenjuje kao njena želja da stane na put kritikama i da okrene priču u drugom smeru, ali i da pokaže da je dobro. Ipak, bilo je primetno da je skrivala lice od fotografa.

U međuvremenu pojavila se teorija o slici Kejt Midlton koja se dovodi u vezu sa naslovnicom Vogue iz 2016.

Parodije na Tviteru

Fotošop fijasko Kejt Midlton pokrenuo je niz parodija na Tviteru (X mreži), iako sa druge strane mnogi ističu da nije primereno podsmevati se princezi koja se oporavlja nakon što je pre dva meseca imala operaciju abdomena u Londonu.

Gde je problem, nema problema

Naravno, neko ne vidi bilo šta loše u maloj dozi humora, pa se ovom objavom poručuje ironočno da je slika Kejt Midlton sasvim u redu.

Zamalo…

Tu je i parodija gde se ističe da je na slici Vilijam, a ne Kejt Midlton i da se princ od Velsa izvukao sa vim trikom da nije fotošopa odnosno razotkrivanja fotošopa.

Original fotka…

Na ovoj parodiji zamenjena su deca, pa su umesto njih tu Rouan Atkinson, Tejlor Svift i Robert Dauni Džunior. Ironično se dodaje da je očigledno da slika nije prošla kroz fotošop.

I ništa bez Bernija Sandersa

Američki demokratski političar Berni Sanders bio je zvezda brojnih foto-montaža pre nekoliko godina, pridružio se sada Kejt u očiglednom “nefotošopiranju”.

Fotošop se primećuje i sa Meseca

“Nisam stručnjak, ali je očigledno da je slika fejk”, piše pored ove objave.

Smatraju da se fotošop može primetiti i iz svemira ali i da vas fotošop odvede na Mesec. Gde god želiite.

I za kraj…

Kako se Kensingtonskoj palati sve manje veruje, očekuje se i jedna ovakva slika kako bi se poručilo da je Kejt Midlton dobro.

Prognozira se da će se prineza, mimo ovih parodija i zaključaka, vratiti dužnostima za mesec dana. Ali i to čitava ova pometnja može da ubrza njen povratak.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /