in

U fotku najrazvratnijeg para na svetu svi gledaju u čudu i pitaju se – šta je sa zadnjicom

Kortni Kardašijan, rijaliti zvezda i najstarija sestra klana Kardašijan, i njen suprug Travis stekli su neslavni epitet “razvratnog para” zbog čestih javnih ispada i provokativnih fotografija koje objavljuju na društvenim mrežama.

Zajednička fotografija s plaže koju je Travis objavio na Instagramu povodom Dana zaljubljenih za 12 sati ima preko pola miliona reakcija i bezbroj komentara.

“Ona stalno govori kako želi privatnost za svoju porodicu, pa je pitanje – šta je ovo”, “Naravno da je u prvom planu zadnjica”, “Barem vidimo da ništa nije savršeno i da je njeno d*** kao i svako drugo – strije i celulit”, “Od izjave ljubavi, samo d….”, samo su neki do komentara.

Kortni i Travis 4. novembra prošle godine dobili su sina Rokija.

“Kortni je oduševljena zbog rođenja svog sina. Njena trudnoća je pred kraj bila stresna. Srećna je što sada može da miluje svog sinčića. Ona se oseća tako blagosloveno”, rekao je izvor za People.

Kortni Kardašijan ima troje dece iz veze sa Skotom Disikom. Travis Barker ima dvoje dece iz prethodnog braka, a o ćerki svoje bivše supruge brine kao i svom detetu. Poznati par venčao se 2022. godine.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /