in

Umro Roberto Kavali u 83. godini, a prošle godine je dobio dete

Tokom intervjua za italijanski magazin „Novela 2000“ modni kreator je govorio o supruzi i detetu.

– Sandra je dobro, beba, koja je rođena pre nedelju dana upravo ovde u Firenci, je prelepa i bilo je zaista emotivno videti je odmah nakon rođenja.

Roberto Kavali je tada otkrio da su za sina izabrali ime Đorđo, u znak sećanja na njegovog oca kojeg su nacisti ubili pred kraj Drugog svetskog rata.

Roberto Kavali dobio šesto deteFoto:Profimedia

– Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac… koga su nacisti streljali u masakru u Кavrilji kada sam imao četiri godine – rekao je tada slavni dizajner.

Roberto je dobio dvoje dece, Tomaza i Кristinu, sa svojom prvom suprugom Silvanelom Đanoni sa kojom se venčao 1964. godine, a par je bio u braku deset godina.

Nakon toga, kreator se 1980. godine ponovo oženio, a njegova druga supruga je austrijska modna kreatorka Eva Marija Tiner. U braku sa kreatorkom dobio je troje dece, Roberta, Rahel i Danielu. Par se razveo 2010. godine, a Roberto je počeo vezu sa manekenkom Sandrom Nilson 2014. godine.

Roberto Kavali je 2015. godine za svoju suprugu Sandru kupio privatno ostrvo u njenoj domovini Švedskoj.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /