in

Vilijam je tašti i tastu pre ženidbe dao ovo obećanje za Kejt Midlton

Vilijam je tašti i tastu pre ženidbe dao ovo obećanje za Kejt Midlton

Kejt Mildton i princVilijam upoznali su se dok su bili studenti, na Unverzitetu Sent Endrjuz. Potiču iz sasvim različiith porodica i okruženja. Kada je pristala da se uda za njega, na romantičnom putovanju u Keniji, znala je da će joj se život promeniti na milion načina.


KEJT MIDLTON EFEKAT: Evo šta se desilo nakon što je princeza rekla da boluje od raka – brojke su jasne


Misteriozna epidemija raka pogađa ljude mlađe od 50 GODINA: Dijagnoza KEJT MIDLTON (42) prati taj trend – šta kažu stručnjaci i gde je zabeležen najveći rast?


“To je MAFIJAŠKA TAKTIKA protiv Kejt Midlton”, oglasili su se kritičari teorija zavera – tvrde da postoji ALGORITAM kojim se šire glasine

Kako bi dokazao ljubav prema njoj i svoje ozbiljne namere, njenim roditeljima je pre ženidbe rekao: “Uvek ću se brinuti o njoj“. Smatra se da nikada nije pogazio te reči.

Roditelji Kejt MidltonFoto:Profimedia

“On više nego iko zna kakve je ona žrtve podnela kako bi bila sa muškarcem kog voli. Zato znam da će on pomeriti nebo i zemlju kako bi sada bio uz nju i učinio najbolje za njihovu porodicu. Koliko god dugo bilo potrebno“, rekla je dopisnica Daily mail Rebeka Ingliš.

Vilijam i Kejt Midlton
Vilijam i Kejt MidltonFoto:Profimedia

Majka Kejt Midlton Kerol Midlton je izuzetno uznemirena zbog bolesti ćerki, ali je smogla snage da sa suprugom Majklom brine o unucima. To što su “uobičajena” porodica biće od velike koristi za decu, tokom oporavka princeze, piše Mirror.

Kraljevski biograf Dankan Larkomb rekao je za Mirror da su Kerol i Majk od momenta kada je Kejt Midlton koja je pokrenula ovaj efekat, saznala da ima rak, bili snažna podrška i da će biti sigurnost za unuke što je Kejt jako bitno:

Venčanje Vilijama i Kejt Midlton
Venčanje Vilijama i Kejt MidltonFoto:Profimedia

“Vilijam je nalik usvojenom sinu za Kerol i Majkla i uvek je to bio. Jedna od stvari koja je ojačala odnos Vilijama i Kejt od početka bila je činjenica da je Kejt dolazila iz porodice čiji su članovi jako bliski. To je nešto što mu je na neki način nedostajalo u životu, izgubio je majku. Zato je sasvim prirodno da će Kerol i Majkl priskočiti u pomoć i podržati ga na svaki način.

Porodiča portret nakon krštenja Šarlot, a pre rođenja Luja
Porodiča portret nakon krštenja Šarlot, a pre rođenja LujaFoto:Profimedia

“Midtonovi su savršeni protivotrov za pompu i raskoš kraljevske porodice, jer su sasvim obična porodica, što će biti važno za oporavak Kejt. Mislim da ono što ćemo sada videti da će se Vilijam narednih nedelja i meseci usmeriti na Midltonove i zaista je taj njihov usvojeni sin”.

Roditelji Kejt Midlton
Roditelji Kejt MidltonFoto:Profimedia

Kejt i Vilijam će 29. aprila proslaviti 13. godišnjicu braka. Princeza je od februara u procesu lečenja. Nakon operacije abdomena u janauru smatralo se je stanje benigno, kasnije se ispostavilo da je u pitanju rak.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /