in

Zabave koje najavljuju Oskar 2024: Ko je došao, sa kime je flertovao sa Dikaprijem

Pre ceremonije Oskar 2024 organizovane su ovih dana brojne zabave u čast 96. dodele. Organizacija tih zabava jeste tradicionalna i spada u red najave filmske večeri koje sa nestrpljenjem čekaju ljubitelji sedme umetnosti, ali i ljubitelji mode znajući koliku pažnju stajlinzima pridaju zvezde i njihovi stilisti.


Glumac koji će skoro sigurno osvojiti OSKAR večeras 28 GODINA JE KRIO ŽENU OD CELOG SVETA: Imaju NAJBOLJI BRAK HOLIVUDA, a svi su je videli tek pre dva meseca


Potpuna ludnica na kladionicama! Jedan film preti da uzme SVE NAGRADE NA OSKARU 2024. GODINE

Gala zabave najavile Oskar 2024 – nikad više poznatih ličnostiFoto:Profimedia

Među najzapaženijim zabavama koje najavljuju Oskar bila je WME zabava na kojoj su između ostalih bili Leonardo Dikaprio i Tejana Tejlor. Zabeležen je flert glumca koji je zvanično u vezi sa manekenkom Vitorijom Ćereti i pevačice koja se razvela od košarkaša Imana Shumperta. Iako se za to saznalo u novembru 2023. godine, ona je zahtev za okončanje braka predala više meseci ranije.

Gala zabave najavile Oskar 2024 - nikad više poznatih ličnosti
Gala zabave najavile Oskar 2024 – nikad više poznatih ličnostiFoto:Profimedia

Tejana koja važi za uobraženu poznatu ličnost nakon što je izjavila da će “otići u penziju jer je muzička scena ne zaslužuje” (razlog za to je, kako je navela, izostanak podrške pa njen talenat nema ko da promoviše na pravi način) ćaskala je sa Dikaprijom a zabeležene su i scene koje su “čist flert”. Da li je atmosfera učinila svoje ili je na pomolu nova veza? Interesantno je da Tejana ima 33 godine – osam više nego što Leo preferira s obzirom na to da se za njega vezuje pravilo da se ne zabavlja sa devojkama starijom od 25 godina. Sa druge strane, Vitorija Ćereti će u junu ove godine napuniti 26 godina.

Među poznatim zvanicama na gala zabavama bili su slavni reditelj Martin Skorseze, Sindi Kraford i Rnedi Gerber, Lili Gledstoun, Kaja Gerber i Ostin Batler, Džef Bezos i Loren Sančez, Kejti Peri i mnogi drugi, pogledajte celu listu nominovanih za Oskar 2024. i podsetite se ko sa najvećim uzbuđenjem čeka dodelu.

Ko je vaš favorit za Oskar 2024?

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /