in

Zašto Megan Makrl i Hari treba da traže oproštaj od Kejt Midlton

Zašto Megan Makrl i Hari treba da traže oproštaj od Kejt Midlton

Poznati autor kaže da je saopštenje Kejt Midlton objavljeno oko sat i po vremena nakon što su o tome obavešteni dopisnici o dvoru kako bi pripremili izveštaje. “Očigledno im se verovalo”, ističe i dodaje: “Bilo bi nezamislivo pre samo nekoliko godina da ni Kejt ni princ Vilijam ne obaveste princa Harija.


“Znam kroz šta Kejt Midlton sada prolazi i srce mi se SLAMA”


KAMILA OTKRILA NOVE DETALJE O KEJT MIDLTON: “Ona je…”, prvi put javno o princezi nakon operacije i dijagnoze raka, a evo šta se dešava sa Čarlsom


Objavljena NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA Kejt Midlton i baš ova slika mnogo govori o princezi: Evo u KAKVOM IZDANJU je fotografisana i u ČIJEM DRUŠTVU

Prisetite se svih onih veselih fotografija i televizijskih snimaka njih troje, pre Megan – zajedno. Hari je često imao širok osmeh na licu kada su učestvovali u zajedničkim angažmanima. Delili su šale i bezbrižno su se zadirkivali. Sve se promenilo nakon što je Hari upoznao Megan”.

Kejt Midlton nije obavestila Megan i Harija o svom zdravstvenom stanju jer se njima ne može verovati, piše The Sun.

Više puta se isticalo da su se odnosi između Harija i Vilijama i Kejt promenili nakon što je u njegov život uplovila Megan.

Kejt MidltonFoto:Profimedia

“Prvi javni nastup takozvane “fabulozne četvorke” na Royal Foundation forumu 2018. činio se neprijatnim. Govor tela je to odavao. Usledilo je nešto još gore. Harijev izraz lica kad je bio sa Vilijamom i Kejt ubrzo se iz razigranosti pretvorio u sumnjičavost i nešto što je izgledalo kao ogorčenost. Tada nismo znali koliko je bila narušena veza između braće, iako su neki sumnjali.

Ali nismo bili u nedoumici kada su princ Hari i Megan Markl dali intervju Opri Vinfri, koja je bila na njihovom venčanju, iznenađujuće. Bilo je to 2021. i baka kraljica Elizabeta, podsetimo, još je bila živa”.

Megan i Hari su u tom intervjuu izneli niz šokantnih tvrdnji o Kejt Midlton i dvoru, pisalo smo pre nekoliko dana. “U Londonu je reakcija bila bes i gađenje. Na pitanje o tvrdnjama Megan Markl nekoliko dana kasnije, Vilijam je odgovorio i jedva suzdržano bes: “Mi uopšte nismo rasistička porodica”. Ogorčenost kraljevske porodice pojačala je činjenica da je intervju emitovan dok je princ Filip bio u bolnici. Umro je samo mesec dana kasnije.

Sahrana princa Filipa
Sahrana princa FilipaFoto:Profimedia

Kao i uvek, Kejt je ćutala u javnosti, koliko god da je privatno patila nakon vređanja koja su dopirala preko Atlantika.

Videli smo kakav je ona prirodni diplomata kada je nakon sahrane princa Filipa u Vindzoru, razgovarala sa Harijem dok su napuštali kapelu Svetog Đorđa pre nego što se diskretno povukla i dopustila Vilijamu da nasamo razgovara sa bratom. Međutim, činilo se da njeni ljubazni napori nisu ništa promenili”.

Kejt Midlton i princ Vilijam na sahrani princa Vilijama
Kejt Midlton i princ Vilijam na sahrani princa VilijamaFoto:Profimedia

Usledila je zatim Netfliksova serija “Hari i Megan” pa njegovi memoari Spare gde je on ovo izjavio o muškarcima u porodici. “Šta je to ako nije ponižavanje Kejt?!”, ističe Eden i dodaje: “Vilijam je odlučio da nastavi da dostojanstveno ćuti. Otkako je Kejt otkrila da ima rak, pojavili su se brojni predlozi da bi ona i Vilijam trebalo da prekinu razdor sa Harijem i Megan.

Megan Markl i pirnc Hari
Megan Markl i pirnc Hari Foto:Profimedia

Ipak, pre nego što se to dogodi, Saseksovi moraju da priznaju bol koju su izazvali i učinjenu štetu. Tada bi trebalo da se izvine i mole za oproštaj Ketrin i njenog supruga, koji ne zaslužuju ništa manje”.

Eden poručuje da bi bilo divno da se to desi na Uskrs u Velikoj Britaniji, u nedelju 31. marta.

Kejt Midlton
Kejt MidltonFoto:Profimedia

Kejt Midlton je dva meseca nakon što je imala operaciju abdomena u Londonu, saopštila da boluje od raka. Nalazi se u ranoj fazi lečenja.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /