in

Živela sam sa Viktorijinim anđelom i imala je najgadniju naviku od koje smrdi ceo stan

Živela sam sa Viktorijinim anđelom i imala je najgadniju naviku od koje smrdi ceo stan

Tejlor je svoju priču započela otkrivši da ju je prvi put upoznala nakon što se tek doselila u Njujorku pre otprilike 10 godina. Njih dve su imale zajedničke prijatelje i često su obilazile su iste zabave, pa se na kraju manekenka uselila kod Tejlor i njenih cimerki, a sve su se bavile nekom vrstom modelinga.


Ostavila mu svoje FEKALIJE na krevetu, a on je zlostavljao flašom: NAJINTRIGANTNIJE SUĐENJE ispratio je ceo svet – a presuda mnoge i danas zbunjuje

No, ubrzo je situacija među cimerkama postala vrlo neprijatna; neimenovana manekenka bila je podla, sklona hvalisanju i stalno je pokušavala da ponizi druge žene u stanu i da se nametne kao da je bolja od njih. Takođe je počela da pokazuje znakove “patološkog laganja”; lagala je o tome ko su joj prijatelji, odakle je potekla, nepostojećim događajima iz detinjstva…

No, najgore je tek usledilo – Tejlor je ubrzo primetila da počinju da joj nestaju stvari iz stana. Prvo je uvidela da joj nedostaju sitnice kao što su neki kozmetički proizvodi i šminka, ali je jednog dana videla manekenku kako nosi njenu majicu. Pare je pitala i druge cimerke da li su stvari počele da im nestaju; a one su to potvrdile – rešile su da pretraže njene stvari kako bi proverile svoje sumnje.

“Bila sam užasnuta kada sam otkrila da je ukrala stvari od svake osobe koja je živela u stanu. I to čudne stvari, olovke, šolje, tone lekova na recept koje nije mogla da koristi”, prisetila se ova TikTokerka.

No, kleptomanija nije bila najgori deo suživota sa ovom devojkom. Tejlor tvrdi da je to bila njena užasna, gnusna navika koja je dovela do toga cela kuća neprijatno miriše. Ona i ostale cimerke bile su van sebe od šoka kada su prilikom potrage za svojim ukradenim stvarima otkrile izvor smrada,

“Victoria’s Secret” manekenka je čuvala svoje đubre! Prljave, iskorišćene tampone i maramice kojima je brisala nos, zadnjicu… Sve ih je držala u nekom koferu koji je bio u našem stanu. Bilo je toliko gadno”, ispričala je Tejlor.

Ona i cimerke su odmah rešile da ovaj kofer pun smeća iznesu na terasu. “Naš stan je odmah smrdeo mnogo manje”, prokomentarisala je.

Tejlor nije želela da precizira o kojoj se manekenki radi Foto:TikTok/@paretay / screenshot

Manekenka je na kraju izbačena iz stana, zbog aljkavosti i sitnog lopovluka, a Tejlor kaže da je i dan danas povremeno sretne. “O, a sada je kao super poznata i dobro joj ide. Još od tog leta, ona otkida posao i zarađuje mnogo, mnogo novca. I vi volite da je pratite na ovoj aplikaciji. Ali ona je kleptoman sa poremećajem ličnosti i patološki lažov”, zaključila je.

Video je, očekivano, privukao brojne reakcije i milione pregleda, a ljudi su u komentarima pokušavali da pogode o kome se radi. U komentarima na TikToku tvrde da je reč o nekoj od sledeće tri manekenke – Kari Delevinj, Devon Vindzor ili Tejlor Hil, ali Pare se nije dalje oglašavala na ovu temu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /