in

Zna se kada će Hari prvi put pričati o svom ocu Čarlsu i njegovoj borbi sa rakom

Princ Hari je dao intervju za emisiju Good Morning America, odnosno razgovarao je sa voditeljem Vilom Rivsom koji je inače sin čuvenog glumca Kristofera Rivsa koji je tumačio lik Supermena, prenosi Daily mail.


“NEĆETE NAS SLOMITI”: Princ Hari uzvraća udarac nakon oštrih kritika zbog titula i novog sajta


“EGOMANIJACI” Megan Markl i Hari odlučili su da se NJIHOVA DECA OVAKO PREZIVAJU i svi kažu da su time poslali OVU PORUKU ČARLSU I VILIJAMU u najgorem mogućem trenutku


Evo šta Megan Markl i princ Hari rade u restoranu na romantičnoj večeri posle ŠEST GODINA BRAKA: Isplivale i CENE JELOVNIKA sa najboljom pršutom i govedinom

Hari i Megan Markl borave od srede u Kanadi zbog promocije Invictus Games 2025. i učestvuju u raznim zimskim aktivnostima, uključujući bob i skijanje. Princ je sa ocem pričao svega pola sata, a za SAD se vratio iz Londona 24 sat nakon što je doputovao u Britaniju. Dva dana kasnije viđen je na dodeli NFL nagrada u Las Vegasu pre nego što su on i Megan ponovno pokrenuli svoj sajt na prilično kontroverzan način.

Megan Markl i princ HariFoto:MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poznati par u Kanadi osim fotografa i radoznalih posmatrača prati i ekipa emisije Good Morning America. Objavljen je i tizer intervju koji je zabeležen u sredu. “Potpuno novi intervju sa princem Harrijem o njegovom životu sa Megan, o tome kako je njegov otac kralj Čarls i njegovoj strasti da pomaže ranjene ratnike”, najavljuje se.

ABC mreža koja emituje GMA tek treba da potvrdi šta će se tačno emitovati, a ekipa emisije pomno prati Harija koji je imao pravu avanturu uživajući u bobu dok ga je supruga posmatrala rekavši da se ne bi usudila na isto.

Princ Hari sa ekipom GMA
Princ Hari sa ekipom GMAFoto:MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Portparol Harija i Megan Markl rekao je juče za Mirror da ništa neće slomiti poznati par aludirajući na kritike zbog novog sajta, titula koje tamo koriste kao i kraljevski grb koji se nalazi na stranici.

Brojne skandale izazvali su pokretanjem novog sajta, kao i odlukom da promene prezimena svoje dece, kritikuju se što sve čini dok se Čarls bori sa malignom bolešću, a videćemo šta će intervju doneti.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /