in

Ovo su uslovi koje kandidati moraju da ispune

Kandidati će svoja znanja i veštine moći da predstave u Čačku 23. februara, Novom Sadu 27. februara, Kragujevcu 29. februara i Nišu 1. marta

Kompanija „Er Srbija“ pokrenula je veliki konkurs za zapošljavanje novih članica i članova kabinske posade za svoju bazu u Beogradu, a testiranje kandidata obaviće se u četiri grada – Čačku, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

„U sklopu intenzivnih priprema za predstojeću letnju sezonu u kojoj se očekuje dalji rast poslovnih aktivnosti, Er Srbija je pokrenula veliki konkurs za zapošljavanje novih članica i članova kabinske posade za svoju bazu u Beogradu, u želji da dopre do što većeg broja kvalitetnih kandidata širom Srbije, posebna testiranja biće organizovana u čak četiri grada“, saopšteno je iz „Er Srbije“.

Kako je navedeno, kandidati će svoja znanja i veštine moći da predstave u Čačku 23. februara, Novom Sadu 27. februara, Kragujevcu 29. februara i Nišu 1. marta, a prijave za testiranje mogu se podneti na veb sajtu „Er Srbije“.

Na konkurs se mogu prijaviti svi državljani Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik.
Prijave se mogu podneti do 24 časa pre testiranja u Čačku, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, a kandidati koji posle prve selekcije uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje.

Najuspešniji kandidati spremni da na posao kreću iz matične baze „Er Srbije“ u Beogradu imaće priliku za zaposlenje.

Iz „Er Srbije“ navode da razmatraju mogućnost da u narednom periodu slična testiranja obavi i u pojedinim gradovima u državama u regionu, s obzirom na to da i van granica Srbije postoji veliko interesovanje za rad u srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji, navedeno je u saopštenju.

(rt.rs)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /