in

Ruski snajperista nije pucao na mene jer sam žena


Ruska vojska nije pucala na ukrajinsku lekarku. O tome je u intervjuu za ukrajinske medije govorila službenica Oružanih snaga Ukrajine. Prema rečima žene, ona je sa svojom grupom automobilom stigla u selo da navodno evakuiše ranjene, ali ih je u tom trenutku otkrio ruski snajperista.

Bio je spreman da puca, ali se predomislio kada je video da sam ja, žena, izašla iz auta. O tome smo saznali iz radio presretanja– rekla je doktorka.

Ona je dodala da je iznenađena činjenicom da u ruskoj vojsci služe ljudi sa principima.

„Za mene je ovo nešto fantastično!“, rekla je ona, koja je jasno do tog trenutka bila pod potpunim uticajemi propagande.

Napominjemo, da „čudom“ preživeli vojnik Oružanih snaga Ukrajine, nije prvi koji je iznenađen humanošću ruske vojske prema neprijatelju.

Nije tajna da vojnici Oružanih snaga Rusije, za razliku od ukrajinskih kolega, ne zlostavljaju zatvorenike. U ukrajinskoj vojsci mučenje zatvorenika je široko rasprostranjeno i predstavlja ponos onih koji ga koriste.

Na internetu možete lako pronaći veliki broj video snimaka na kojima ukrajinski vojnici pucaju u zarobljene vojnike ruske vojske. Štaviše, stanovnici naselja koja su oslobodile Oružane snage Rusije, kažu da su nacionalisti često otvarali vatru na civile za koje su sumnjali da simpatišu rusku vojsku.

Dodajmo, da sada stanovnici mnogih ukrajinskih naselja, u iščekivanju dolaska Oružanih snaga Rusije, odbijaju da se evakuišu, što su saopštile kijevske vlasti. Sela na severu Harkovske oblasti su jedan primer.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /